Koselig om du vil følge meg.

lørdag 31. oktober 2009

TREKNING UTSATT

Hei dere . Jeg har hatt store problemer med å komme inn på bloggen min i dag . Trekning av oktobergaven er derfor utsatt til i morgen. Så er det flere som vil være med er det enda mulighet til det. Du finner den her. Ha en riktig god natt alle sammen

5 kommentarer:

Mia sa...

Nog kan det vara irriterandes när bloggen henger seg opp ( fast enda mer irriterandes at jeg blir irritert faktiskt...har blitt litt som mine tonåringer,..) uansett Laila, nå er min i orden så nå kommer nok snart din på plass også :) Sån som det nå blev har ju flere anledning til å bli med i trekkingen, intet vondt som ikke har noe godt ved seg, ikke sant? Lykke til med morgendagen, du kommer å glede den heldige vinner. Du får ha en fin helg videre :)

sylysten sa...

Tror mange hadde problemer med bloggen i går, jeg også. Ha en fin trekkedag og søndag.
Klem
Linda;o)

Anonym sa...

Hei.Tusen takk for kommentaren.Som du hvet så hadde jeg også problem.Ta trekkning du når det passer deg.Har nå vell ikke noe å si...Ha en riktig fin Søndag.Klem fra Bodil..

MajorogMeg sa...

Tror alle hadde problemer med blogg i går...
Flott søndag til deg:)

Brit. (lille meg) sa...

Det er trasig når det blir noe med PC'n, man blir så opprådd. Spennende med denne trekninga. Det er jo så mange som har vært inne og kommentert at det er nok ikke lett å bli den heldige.
Ha en en fin dag fortsatt!