Koselig om du vil følge meg.

lørdag 19. september 2009

Oktobergaven

Nå har det vært blått som tema i en del av bloggene. Noe som Ralfefarfar startet. Ser ut som vi er mange som er glad i blått . Jeg lar derfor gaven for oktober gå i hvitt og blått.
Gaven består av liten melkemugge , smørfat med lokk, skål og salt, pepper sett. Alt er nytt Vinneren blir trukket sist i oktober . Alt du trenger å gjøre er å skrive en kommentar i dette innlegget.
Setter og stor pris på om du linker. Minner om livsglede konkuransen. Du rekker fremdeles å være med. Konkuransen finner du her
Nå skal jeg sette meg i godstolen å titte litt på Tv før jeg tar kvelden .
I morgen er en ny dag med nye muligheter
Ha en strålende flott søndag

Takk

Hei damer. Først takk for all støtte dere gir meg. Jeg har nå kontaktet ergoterapauten så forhåpentlig går det ikke så veldig lang tid før alt ordner seg.Jeg gleder meg til det, selv om jeg har tenkt litt fram og tilbake. Tror tross alt at dette kan være en god løsning . Jeg blir så lei av begrensninger. Det er så veldig lite meg. Men som dere ser så fins det mye rett utenfor mitt vindu. Bildene her er tatt gjennom stuevinduet. Spurvene hadde fest blandt alle de store rød modne nypene. Dette var det beste jeg kunne få av bilder i dag. Forsøkte jeg å gå utenfor forsvant de. Med disse søte små spurvene ønsker jeg dere alle en riktig fin lørdagskveld.