Koselig om du vil følge meg.

fredag 30. oktober 2009

Tanker på en fredag.

Det hjertet er fullt av renner bloggen over med. Om sommeren er det blomstene som dominerer og helt bergtar meg med all sin prakt .
Nå er det alle vakre farger og de små fuglene som okkuperer bloggen min.. Tenk at rosebladene er fremdeles grønn og det er plenen og.
Dere for bare bære over med meg . Dette er meg og dette er det jeg liker.
Jeg er rimelig opptatt av innteriør i den grad at det skal være rent , ryddig å trivelig
Jeg klarer ikke følge trender , men pynter med de detaljer jeg liker. Jeg liker gode funn , men prøver å unngå å fylle opp med mer en nødvendig.
Jeg merker jo at etter en tids vandring rundt på div interiør blogger så begynner du å se på ditt eget hjem Tankene går slik, å det er ikke riktig og huff det er galt , nå er fargene helt ute. , og lysestakene som var hvit i fjor de bør jo nå være gull. Taklampen på stuen den er jo absolutt ikke inn , men for meg er den et minne etter min mor. Jeg blir innimellom litt mettet av alle disse trendene, og til tider så synes jeg det blir lite personlig. Det er jo ganske idiotisk at jeg et voksent menneske beklager stuen min . Jeg har uten tvil sett på for mange interiør blogger med en ekslusiv innredning . Det passer hverken meg eller lommeboken min..
Nå håper jeg ikke noen blir fornærmet rundt . Jeg syns det er mye flott å se i de forskjellige bloggene
Og mange er veldig flinke, så jeg fryder meg over vakre innteriører jeg og .
Men mitt bidrag til blogg verden vil fortsatt være blomster , bier og fugler .
Og selvfølgelig Trixie Bell
Så går jeg inn i min stue og lærer meg å elske de nære ting . Jeg er fornøyd som det er . En riktig fin fredag til dere alle .
Husk trekning i morgen.

22 kommentarer:

Jane sa...

koselig blogg, og det at det er koselig i heimen er viktigare enn all verdens trender.God helg :)

Anonym sa...

Dette var klokt skrevet, Laila. Jeg er så enig med deg. Nyter interiøblogger innimellom jeg også, men det er ikke dem som gir meg noe.Jo, vakre bilder og inspirasjon, men ingenting på det dypere plan. (det er jo heller ikke meningen med en interiørblogg) Jeg følger heller ikke trender, det har ikke jeg pengebok til, ikke er jeg SÅ mye interiør"freak", heller. Man skal ha det sånn at man trives i eget hus, det må være det viktigste vel? Og, du kan være sikker på at lysestaken som er hvit, men som burde være gull - skal være hvit igjen om et år eller to. Sånn sett har vi alle ting som er "in" akkurat nå:O) Ha ei fin helg, du og Trixie Bell. Klem fra meg**

Tovepia sa...

Jeg har det slik selv, synes det er artig å se, men tar til meg små tips som kan med enkle grep gjøres, som puter f.eks.

Ha en flott fredagskveld og klem;)

Spurven sa...

Så rett du gjør, Laila-Karin!

Det er da et hjem vi har og ikke en utstillingsstue..

Nydelige fugler, som vanlig!

P.s. Har du flere bilder av blåmeisen...?

God helg og kos deg!

anne - moseplassen sa...

så nydelige fuglebilder du viser i dag :) Utrolig artig å se de akrobatisere, pussing av pels er og blir fascinerende :D

Og angående dette med stil og mote, det er hjemmene Våre, ikke utstillingshus. Vi kan vel alle ha det slik som vi ønsker. Jeg synes det blir uinteressant å dømme hjem ut i fra stil eller mote eller grad av ekslusivitet eller originalitet.

Trollkåno sa...

Særdeles lite interiør hjå meg òg.....likar sjølvsagt å ha det OK, men det er mykje anna som interesserer meg meir.......
Ha ei god helg!

Trollkåno sa...

Men for all del....det er kjekt å sjå kor fint andre har det........

Mira sa...

Flott egenskap det, å vere fornøyd med det ein har, og glede seg over naturen og dei "små" ting.
Miraklem.

krepsemor sa...

Samme her! Jeg er heller ingen slave når det gjelder interiør, men det er koselig å se hvordan andre ordner seg hjemme ;o) Her hos meg har jeg det slik som jeg liker det! Først og fremst "ikke overmøblert", for det blir upraktisk! En må jo gjøre rent av og til ;o) Jeg er ikke veldig glad i å tørke støv, så moralen må være: Minst mulig å tørke støv av! God helg til deg!

Stubbetufsa sa...

Jeg er så enig med deg om at man har den stua man vil ha, som passer en og ens pengepung.
Vi kan ikke alle være like. Det ville være kjedelig!
Ha det koselig med hagen og fuglene!

Jorids BestemorBlogg. sa...

Hei Laila!!
Er så enig med deg,dem som har interiør som hobby og interesse er ikke dem jeg besøker mest,jeg har mest bloggere på min liste som har interesse enten av dyr,natur og ellers de nære ting,og skulle de attpåtil ha interør i tillegg så hopper jeg over det og tar til meg det andre i bloggen deres som intereserer meg.
Det er jo så masse trivelige folk og blogger her inne som foreksempel du kjære Laila og mange andre her og velge i,så vi får holde oss til de vi føler oss vel hos, noe som vi vanligvis gjør ellers i livene våre også.
Jeg liker veldig godt din ærlighet og ditt mot for og sette ord på ting Laila,og det uten og virke støtende,trenger og lære litt av deg jeg kjære venn ;O)
Ønsker deg ei fin og god helg med en klem fra meg ;O)

Kirsebær sa...

Jeg er også helt enig med deg. Det er mange flotte interiørblogger som er koselige å følge med på, men jeg endrer ikke noe i mitt hjem på bakgrunn av hva som er "in" i interiørbloggeverdenen. Likevel synes jeg at vi har et pent hjem - men jeg kunne ikke tenke meg å blogge om interiør selv. :o)

Du tar for øvrig fantastisk flotte bilder!

Ønsker deg og dine en fin fredagskveld. :o)

Anne-Berit sa...

Så utrolig godt det var å lese dette,og jeg er så hjertens enig.Liker også å se alle disse flotte interiørene,men har ikke villet byttet bort min egen lille stue med de tingene som betyr noe for meg og mannen min,selv om det ikke er helt in.
Syns det er herlig å se på bildene dine med blomster og fugler i alle varianter.Vi må kose oss med bloggingen og vise det vi liker,det er jo det som er med å lage mangfoldet.
Ha det bra og ha ei riktig fin helg:o)

Margrethes hus og hage sa...

Så koselig innlegg med vakre fugler og høstfarger.

Det med interiør er jo mye et spørsmål om smak. Jeg synes det er bra å ha sin egen stil og et personlig hjem.

Her hos meg er det jeg som bor, og jeg vil ha min egen stil som jeg liker :)
Jeg synes det er mye flott inspirasjon å finne i bloggverdenen, og gode tips fra andre bloggere.
Jeg må si jeg fikk en god opplevelse av å oppdage bloggverdenen. Der fant jeg nemmelig andre som er som meg, som ikke har full lommebok til en hver tid, og som handler brukt og pusser opp for en brøkdel av prisen av nytt, og atpåtil synes det er koselig :)

Kos deg med stua di, og sett pris på din arvede lampe. Den betyr noe for deg, og det er jo det viktigste :)

Ønsker deg en fin kveld. Hilsen Margrethe

Anonym sa...

Hei.Virkelig nydelig bilder.Jeg mener att man ha den stuen man trives i.Vi har så forskjellige smak.Bra er det ellers har det vært velldig kjedelig..Jeg er veldig gla i det som er gammelt eks.Sybord og symaskin efter min bestemor som har veldig stor betydnig for meg å tenke på att der satte hun å sydde for å få til mat og div.til henne og mammaen min.Ha en riktig fin helg.Klem fra Bodil...

Bestemor Drillo sa...

Jeg er enig med deg ! Vårt hjem er ikke et utstillingslokale, men vi trives der! Synes du hadde en hjemmekoselig stue ! Vi har så forskjellig smak og godt er det, ellers hadde det blitt kjedelig!

Marie sa...

Me er nok nokkså like du og eg :) Same interesser, blomar, fuglar og dyr.
Stova mi er litt in, litt ut, men mest av alt personleg med det eg likar :)

Eg likar så godt å kome inn i heimar med særpreg, der stova er prega av deira stil og ikkje det som er in akkurat dette året, månaden eller veka. Likar spesielt heimane til dei som har levd ei stund der er det ofte ting med minne og skattar frå livet deira. særpreget er det som skiller ein heim frå eit hus/leiligheit.

Eg likar både tankespinnet og fargeklattane her i blogg"heimen" din :)

God helg :)

Marie sa...

Ikkje nokkså, men nokså sjølvsagt...

Elsa sa...

Jeg er så enig med deg. Her hos meg er det heller ikke sånn at det kvalifiserer til bilde i interiørblad.
Men jeg føler meg litt sånn i bakleksa noen ganger når jeg leser i blogger og ser bilder. Tenker som så - hva hadde de syntes om de kom innom dørene her hos meg:)
Vi får ha det som smak og lommebok tillater.

Ha en fin helg:)

sigrid sa...

Nydelege bilete..
Natur og interiør...
Vi har ulike smakar og ulike bloggar..
Vi kan inspirere, oppmuntre og gi kvarandre tankar på livsvegen ;-)
Ha ei nydeleg helg!

Birgitta sa...

Hej! Tittar in för att önska dej en fortsatt lugn och skön helg. Vilka fina fåglar du har.
Ha det så gott.
Kram Birgitta

Lissie sa...

Så flotte bilder! Skjønne småtasser! Og den søte nederst! :)