Koselig om du vil følge meg.

mandag 27. juli 2009

Morgen funderinger

Tidlig morgen og det dufter nytrekt kaffe fra kjøkkenet. Klar til innsats, det spørs ?
Det er slik at det har sine fordeler med kortison . Du klarer mye mer og energien er strålende, men det tar søvnen , så to til tre timer døgnet , det er søvnen min nå. Fordelen er jo at du for mange flere timer til å bruke ,blandt annet på å blogge og å lese andres blogger. Noe som stadig dukker opp er vilken gruppe du hører til , om det er interiør hobby , strikking , sying hekling ,
Ja hva det måtte være. Er det viktig da? må vi gruppere oss? Jeg for min del skriver fordi jeg koser meg og jeg har mine store tvil om at jeg passer inn i egen gruppe. Jeg ser heller ikke behovet for det og kunne ikke tenke meg å være tilsluttet noe som satt kriterier for hva jeg skulle skrive om . Jeg liker å se vakre interiør og nydelige fotagrafier , jeg liker å få servert et herlig dikt en tidlig morgen , eller noen kloke ord som kan følge meg gjennom dagen.
Å finne en god oppskrift på noe du kan lage til middag,og en deilig kake til kaffen.
Gode ideer som vi deler,
Festlige barndomsminner og morsomme historier. Alt dette finner jeg her i bloggverden., og har stor glede og nytte av det. Så til de som føler de ikke hører til i noen gruppe. Jo det gjør dere. Vi er Nyttige damer på nett og vi har mye å tilføre hverandre. Ha en trivelig dag

26 kommentarer:

solsikken sa...

Er heilt enig med deg. Det er kjekt å dele, eller å vera den får ta del i andre sine små kvardagshistoriar.
Håper kaffien smakte. Eg er ferdig med dagens sporstlege innsats, og skal fatt på eit berg av skitne klede.
Ha ein fin dag.

Lyst på livet sa...

Ja, blogging er en kjekk ting :-)
Og jeg er så enig med deg. Det er vanskelig å putte seg selv inn i en gruppe. Selv er jeg på NIB, men har vært litt ut og inn der. Føler ikke at jeg er noen interiørblogg, men siden jeg er interiørarktekt og jobber i bransjen hører jeg vel kanskje til likevel? Uansett liker jeg best å skrive/vise bilder av det som måtte falle meg inn der og da og tenker å fortsett på min måte :-)
Ha en strålende dag!

Klem

~~Randi, Hverdagsprat~~ sa...

Jeg kunne ikke vært mer enig, Laila! Er ikke med i noen gruppe jeg, heller - og er så glad jeg slipper føle "presset" av å måtte skrive om et eller annet. Jeg skriver og legger ut det som er lystbetont for meg. Like it or leave it:o) Ha en strålende mandag, til tross for lite søvn. Klem fra meg**

Lunalu sa...

Er så enig så enig! Har ikke funnet noen gruppe jeg passer helt inni enda - og ikke leter jeg heller!
Nå ska jeg også ta meg en kopp kaffe, og nyte sola som har valgt å titte fram!
Ønsker deg en herlig dag - og at du får sove godt i natt!!!
Klem fra Lunalu

Kristine sa...

Hei Laila :)

Nelson takker så mye for bursdagshilsen...jeg og samboer, som muligens ikke er de beste hundeforeldre (?), var bortreist på bursdagens hans...hehe! huff og huff ;-) Så den ble feiret hos "farmor" med pølsefest! Men, vi får ta det igjen på annet vis, tror egentlig ikke vi er så helt værst hundeforeldre altså, håper jeg ;)

Jeg opplever at det er noen som kanskje er opptatt av dette med grupper i bloggeland. Men, er enig med deg jeg! Alle må få skrive om det de vil. Selv kaller jeg gjerne bloggen min for interiør-blogg, men det er fordi jeg har valg å ha det "temaet" for bloggen min, er det jeg vil blogge om...men, jeg slenger gjerne inn et og annet innlegg om hunden min, ferieturer osv. om jeg føler for det. Finnes jo (heldigvis) ingen straff for det ;)

Ønsker deg en fin start på uken :)
Klem fra Kristine

Margrethes hus og hage sa...

Så sant så sant :) Det er mange inspirerende blogger, og de kan handle om mye forskjellig.

Ha en fin dag! Hilsen Margrethe

Tovepia sa...

Sannhetens ord! Selv jeg som i utgangspunktet skulle ha en håndarbeidsblogg har "skeiet" mer og mer ut:O=). Kommer bare på noe som jeg vil skrive om, så da får intensjoner bare ligge;) Ha en fin dag!!

miss marple sa...

Så sant,så sant! Jeg hadde i utgangspunktet tenkt at bloggen min skulle være en interiørblogg,men har vel ikke mer enn et par innlegg kanskje om nettopp det!Nå handler bloggen om alt og ingenting,akkurat slik jeg vil den skal gjøre..skriver om det som opptar meg,blomster-hage-foto(blir mer og mer glad i foto..)-reiser-ferie-osv-osv...
Så fortsett på din måte du,synes bloggen din er personlig og koselig å besøke.så det,så;)
Ha en strålende dag!

Marit sa...

Så koselig du skriver.
Nydelige bilder du viser oss.
Det er jo det vi føler og har lyst til vi skriver om.
Jeg skriver om det jeg lager og om små og store hendelser i hverdagen.
Ønsker deg en fin uke.

Balke gård sa...

Hei, så bra du skriver! Er enig med deg, man skal kose seg med bloggen! Gleder emg til å se kjøkkenet ditt! Varm klem, Marianne

Mira sa...

Så enig med alle sammen, og så enig med deg!Eg pusser ikkje opp hele tiden. Kunne godt hadt lyst men.Sol i går og regn i dag,slipper å vanne ute vertfall.Renska nye 1o liter blåbær i dag.Så har gjort noe nyttig ivertfall.Miraklem.

Amrita sa...

Hello Laila, i came to visit recommended by Britt Sinn. Your blog is very beautiful, I like your pretty flowers.

ralfefarfars paradis sa...

Man må gjøre det som er riktig for en selv;) Jeg trodde faktisk at du var medlem av Nib;) Så der ser du;) Alltid hyggelig å lese dine betraktninger;)

Anne Britt sa...

Glad du skriver dette, Laila. Jeg er visst en helt uvitende blogger, som bare skriver litt og setter inn bilder. Tenker ikke på at andre kan lese det jeg skriver heller , jeg.Glad for at blogen din finnes!

Fridas side sa...

hehe tenker du på asyl søknaden min.
Det er ikke helt greit å vite hvor en hører hjemme , når en egentlig trodde en strikket mer enn en gjorde eller omstedighetene gjør at en orker. Lapskaus blogg er ok jeg kaller det crossover egentlig men jeg er nok mer Olga"solo" Matisen enn Sarah Brightman .

Men du har vakre bilder og gode ord , og så du jeg VANT.KLem Frida

Laila -Karin sa...

Gjorde det vet du.
Og ja jeg så du vant ,gratulerer

alette siri ane sa...

håper du får sove litt mer fremover!Nydelige bilder du har og dine betraktninger gir meg tanker å fundere på her eg går ,og takk for det!

Birgitta sa...

Hej!
Håller helt med dej. Vi behöver inte indelas i olika grupper. Det är helheten som räknas och det är så trevligt att läsa om lite av varje och se olika bilder. Vi behöver vidga våra vyer. Tänk vad mycket man kan lära sej via nätet.
Ha en skön dag nu.
Kramis Birgitta

Heidi sa...

Hadde egentlig tenkt å blogge mest om håndarbeide, men det blir jo ikke slik. Livet består jo av så mye forskjellig, så da er det koselig å dele. Og ikke minst lese og se hos andre.
Trist at du har problemer med å sove, det sliter når det blir slik dag etter dag. Det ligger en award og venter på deg i bloggen min :)

Marie sa...

Så sant, så sant :)
Nydelege bilde!

Det ligg ein award og ventar på deg hos meg :)
Ser at du alt har fått han, men ein god ting kan ikkje gentas for ofte eller?

Ha ein fin kveld :)

Bestemor Drillo sa...

Alt det du sier er helt riktig, vi kan ikke settes i båser. Det som er viktig er at vi utfyller hverandre. Og som du sier, bloggingen er god å ha i sene nattetimer når man ikke får sove.
Flott skrevet Laila! Klem!

GundaM sa...

Ja, hvorfor gruppere seg egntlig. Mangfoldet gjør jo dette spennende;)

Å få besøk av en blomsterdame, interiørdame, treniongsdame eller malersvenn gjør jo dette spennende;)

Synd du plages med søvnen, slitsomt det. Klem

Maja sa...

Så sant så sant Laila!
Takk for oppmuntrende ord, setter stor pris på det. Blir litt frustrert innimellom og det var jammen godt å få det ut her i blogglandia;)
Skal prøve å holde motet oppe og stå på;)
Stor klem til deg fra Maja

Stubbetufsa sa...

Godt innlegg, Laila-Karin!
Er vi ikke mennesker, hele bunten?
Vi har kanskje en hovedinteresse, men så trenger livet seg på med sine kommaer og punktum! Og vi må jo reagere på livet, ja?
Æ skriv no og om det æ vill, det e godt å ha en plass å buse ut på!
Klem!

~ Camilla ~ sa...

Nydelig blogg du har. Mange gode tanker og refleksjoner. Jeg er ny blogger siden juni i år, og jeg kjenner at jeg fort kan anstrenge meg litt for å passe inn - men takk til deg, du gjorde det klarere for meg; vi legger inn det vi vil og det vi liker, kanskje er det ikke så verst likevel..?
Nydelige bilder du tar av blomster. Du er virkelig flink til å se det vakre i det nære du har rundt deg. Har lagt meg til som følger, synes det gir meg noe å lese dine tanker. Jeg har også fått en såkalt Award som skal deles ut til 12, men jeg er så lite kjent her, så jeg har enda ikke gitt den videre. Men en dag skal jeg lage min egen umerkelse (som er det beste norske ordet) som jeg skal dele ut - og jeg vet nå om en sterk kandidat.

Ser du har konkurranse, skal kommentere under den, jeg nå.

~Camilla~
Nordisk Landliv

P.S: God bedring til deg og mannen din.

Linda sa...

Hei Laila.
Du har en flott blogg og skriver godt!...Det er derfor jeg har funnet fram hit og kommer stadig tilbake.
Det har ingen betydning hvilken kategori bloggen hører til, så lenge jeg liker det jeg ser og leser.
Nå skal jeg sannelig rote meg til å bli med på din trekning :O)

Håper du får en fin dag!
Klem fra Linda