Koselig om du vil følge meg.

tirsdag 28. juli 2009

Behov for å være sur?

Har du våknet en morgen og virkelig følt behov for å være sur.? Det har jeg idag! En titt ut vindu frembringer et dypt sukk. Grått og regn i dag igjen, roser så henger så full av vann at du ikke en gang kan ta vakre bilder med regndråper på. Det skulle være sol og varme nå og jeg skulle vært ute å tatt bilder av alt som kryper og kravler og lever på og rundt blomstene .
Rosene skulle hilst meg stolt og glødene vakre et jublende godmorgen med hilsen om å glede meg resten av dagen . Tror ikke en gang småfuglene er i humør i dag for jeg har ikke hørt en lyd på morgenkvisten..
Men se nå, mens jeg har sittet her å brukt energi på å være sur , ja så lysner det i det fjerne og jammen prøver ikke solen å titte frem også. Akkurat nå skinner den så passat den blender skjermen på pc. Solstråler kommer jo og i andre former . Jeg har fått to koselige nye awarder.Denne koselige kommer fra Marie med den flotte bloggen Heimdal , Tusen takk til deg .
.
Award nummer to kommer fra Heidis kreative sider Tusen takk til deg og. Jeg gir begge videre til Bestemor Drillo og til ANNE- BRITTS SKRIVEBLOGG Den siste i denne omgang jeg gir til er ANEMONE S koselige blogg. Og til alle dere som gir meg solskinn i form av hyggelige kommentarer.
En riktig god dag til dere alle fra Trixie -Bell og meg

11 kommentarer:

Anne Britt sa...

Dette var så hyggelig! Har vært litt sur i det siste, jeg da - og da er det fint med en oppmuntring. Her skinner sola i dag, og bare det litr litt, skal jeg sette meg på verandaen og nyte dagen.

Lyst på livet sa...

Så godt at det lysner da :-). Det er jo sååå kjedelig å vpkne og være sur :-).
Her skinner solen i dag....og jeg er inne og vasker! Men det fine er jo at jeg får luftet godt og klesvasken tørker fort! Satser på at det bir sol flere dager, så jeg kan være litt ute å nyte en også.

Ha en flott dag!

Villmarkstausa sa...

Ut på tur aldri sur. Er lov å være lei møkkavær i ferien. Hunden din er så fin.Vilket slag er det? Ha en god dag. Sola skinner her......

Bestemor Drillo sa...

Nei og nei! Så koselig! Tusen ,tusen takk. Her er det sol og varmt i dag så det deler jeg gjerne med deg i tankene. Ha en god dag videre!

ralfefarfars paradis sa...

Trixie-Bell er nå bare så søt synes jeg;) Ingen kan vel være glade 100% av tiden, bra det gikk fort over ;)
Ha en fin dag;)

Tovepia sa...

Ja, når du føler himmelen ligger i hodet på deg og regnet høljer, da blir jeg også sur...har jeg litt godvær, så vil jeg ha det hele tida;) Blir så lett bortskjemt;) Flott at sola kom, uttolig hva sola betyr for oss. Ha en fin dag!

Besta sa...

Ja jeg har vært amper i det siste. Været her har heller ikke hjulpet noe. MEN har tro på at det må gi seg snart. Ha en fortsatt fin dag.
Klem Marilyn

Anemone sa...

Du er vel utrolig søt! Tusen takk, nå ble jeg virkelig glad! Tenk at du liker min lille enkle blogg! Takk!

Anemone sa...

Forresten: Hvordan lager du sånne linker til andres sider uten å lime inn hele nettadressen, men at det bare står navnet? Skjønte du hva jeg mente nå?

M sa...

Huff, ja...jeg har også hatt behov for å være sur i dag...
Litt alvorlige ting som skjer rundt meg for tiden...
derfor har jeg flyktet litt inn på nett...
Inn i bloggeland hvor alle er så snille...
Vdr. bloggedamer 40+, så har jeg allerede fått en tilbakemelding fra ett par som synes det var litt urettferdig, derfor har jeg endret bloggeinnlegget mitt hvis du ser...
Så får vi se, om det blir nytt navn på samlingen.
Jeg synes selv det er veldig kjekt å bli kjent med voksne bloggere...men det utelukker selvfølgelig ikke de yngre, som er like interessante......
Så huff, det var ikke meningen å støte noen, men det håper jeg at alle skjønner.
klem,M

Margrethes hus og hage sa...

Så kjedeig med regn regn og atter regn... Her har det vært forholdsvis bra vær i dag, men det er meldt om fugtige dager framover, så en må nyte oppholdsværet når det er her.

Gratulerer med awarder. Det er jo koselig å få slike oppmerksomheter på en litt trasig dag :)

God natt! Hilsen Margrethe