Koselig om du vil følge meg.

onsdag 29. juli 2009

En liten påminnelse og litt ekstra.

Siden regnet fremdeles plasker ned og jeg ikke kan skrive om sol sommer , ja så blir det en påminnelse til alle dere som akkurat nå ikke vet hva de skal ta seg til i regnværet.
Du kan melde deg på her under dette innlegget , fremdeles to dager igjen , og med stor oppslutning så slenger jeg på en liten ekstra premie
Regn eller sol ha en fin dag

15 kommentarer:

Mira sa...

Å så nydelig ekstrapremie da!Lengter etter litt finvær igjen nå ja!Her sør er været litt sånn annenhver dag med sol å regn.Slipper å vanne vertfall.Kos deg så godt du kan.Miraklemm.

Brit sa...

Her hos meg har vi strålende sol fra skyfri himmel!
Men jeg svarer gjerne på innlegget ditt, for du har flotte premier!
Ha en fin dag, på tross av været!

Linda sa...

Oi dette hadde jeg ikke fått med meg.
Klart jeg vil prøve lykken!
Flotte ting du gir bort!
Nå nyter jeg de siste feriedagene, så her går alt i sakte tempo.
Men nå skal jeg altså ut å stelle i hagen, må jo det når sola titter fram.

Ha en fin dag du også!
Klem Linda

~ Camilla ~ sa...

Jeg melder meg på her også, jeg! Det ser ut til at været blir bra i dag her jeg bor, så i dag skal jeg ut og sette ned noen rhododendron ovenfor huset. Handlet noen busker til 70 % avslag, så da går det an. Her får forresten ugresset - som ikke er så stygt likevel - komme til sitt rette. Vi har "naturtomt" og her vokser det mest blåbær og lyng og strå.. Har bare en stakkarslig rosebusk, jeg.. skulle gjerne hatt noen frodige som du har..

Nordisk Landliv

solsikken sa...

Ja, regnet dett ned her og. Nå kunne det vore greitt med eit par tre godversdagar igjen.
Eg har brukt deler dagen til å gå gjennom gamle bilete - eg har drøymt meg tilbake i tid og mimra om sommardagar i Fana.
Ha ein fin dag.

Monicas sa...

heisann du gode og trivelige bloggvenn:) skinner ikke sola hos deg? hm...her var det disig i morres, men nå er det sol, bris og skyfri himmel..pannekaker er bestilt , så det er vel bare å hive seg rundt...ha en flott onsdag med eller uten sol....kan tenke litt hard, sånn den finner veien til deg og

Malys krok sa...

Sola er blitt litt borte her og i dag, men den kommer sikkert igjen. Jeg har tenkt meg en marketur med Emma snart, og så innom hytta en tur. Fine ting du lodder ut. Ha det godt. Hilsen Margit.

Lunalu sa...

Så søte ekstra premier!! Her er det både sol overskyet i dag - og så blåser det litt!!! Herlig - jeg har fått vasket og hengt ut masser av klær i dag! Nå er det sengetøy som står for døra!!!
Ønsker deg en nydelig dag!!!
Klem fra Lunalu

solsikken sa...

Faktisk så har livet stått litt stille på denne garden(er ikkje i bruk som gard no) Dette biletet er bar 3 år gamalt, og det er slik som eg kan hugsa det frå eg var liten - bortsett frå at nå er utedoen stengd......
Er ofte på Flesland, har slekt der og.... :-)

Liv Hege sa...

Takk for hyggelige ord - og jeg er gjerne med i trekningen din. Håper det står bra til med deg, selv om dagene er forholdsvis grå utenfor vinduene... Klem til deg

Hanne sa...

For noen flotte premier. Her er det vind og overskyet, det virker som om regnet kommer. En liten tur ut i hagen blir det likevel.

Jorids BestemorBlogg. sa...

Her er det veldig skiftende i dag alt fra skybrudd til fint sommer vær,men tempraturen er bra og da er nå jeg fornøyd!!
Ønsker deg en god og glad sommerkveld Laila!!
Klem fra Jorid!!!

sylysten sa...

Her har vi hatt det sånn tålig bra vær, men de har visst lovet oss skikkelig møkkavær til i morra;o(
Værmer gjerne på konkurranse, flotte premier;o)
Klem
Linda;o)

Alvas hjørne sa...

Så flotte premier hos deg:)
Lykke til med konkuransen!
Klem!

Toves Lille Hus sa...

Hei ! Så fin blogg du har. Gleder meg til å følge den med bilder fra det nye kameraet ditt. Du har 3 sønner og jeg har 2 døtre. 2 barnebarn i Stavanger og om en ukes tid har vi ett til i Irland. Her er det full storm. Har akkurat vært ute å demontert hamocken og samlet havemøbler mm. Det uler lang veggene. Mange båter i havna.
Ha en god helg.