Koselig om du vil følge meg.

lørdag 17. oktober 2009

En liten unnskyldning og husk trekning

God morgen mine venner. Tidlig lørdags morgen , mann og hund sover og jeg nyter min morgenkaffe i fred og ro . En liten stund for meg selv med rom for å la tankene vandre. Jeg har tenkt på å ta meg en aldri så liten blogg pause. Jeg ser at jeg har vært så konsentrert om meg selv fordi jeg har hatt dårlige dager.
Dårlige dager har vi jo alle, men de dagene du blir så opptatt av deg selv at du ikke registrerer hva andre bloggere sliter med , ja da føler du deg litt vel selvsentrert i ettertid.
Trollkåno som var en av mine første følgere har hatt bursdag og jeg Oppdager det i ettertid, Hun har stadig lagt inn sine koselige kommentarer til meg , noe jeg setter stor pris . Så her er en forsinket hilsen til deg.
En blogger mistet sitt ufødte barn, jeg fikk heller ikke det med meg . Jeg vet hvordan hun må ha det, jeg har opplevd det samme for 37 år siden og mine tanker går til henne.
Jeg har nå hatt to bra dager med mulighet til å få kommet meg ut . Fikk hjulpet min vennine . Vi var ute å kjøpte garn . Fikk meg og en tur til andre kanten av byen og en liten tur på Kid . Det hjelper bra på de dagene du for bevegd deg litt. Jeg beklager til alle jeg føler jeg har sviktet med å være så lite flink å kommentere , men etter en liten pause lover jeg å komme sterkere og mer våken til bake . I mellomtiden får dette bli min helge hilsen
Til alle mine trofaste blogg venner . Jeg setter umåtelig stor pris på dere. Siste sjanse til å bli med på gavetrekning i morgen. Du finner den her. Ha en fin helg

19 kommentarer:

Trollkåno sa...

Hei på deg på ein laurdag........
håpar ikkje den bloggpausen din vert for lang.....sjølv om eg skjønar at du har strie dagar......og den bursdagen min var ikkje viktig i det heile tatt, men i yr glede over mitt nye kamera måtte eg berre fortelje det.
Det var absolutt ikkje fordi eg håpte på mange gratulasjonar....sjølv om det er hyggjeleg, det òg.
Ang. mitt nye kamera, so har eg ikkje fått prøvd det endå.....har vore mykje anna å styre med.
Men eg gler meg verkeleg til å utforske det......ser at eg har mykje å lære der, ja......
Nydeleg vèr i dag.....eg skal på jobb om eit par timar....fri i morgon, kanskje eg skal ut og fotografere då...
Ha ei god helg...so bloggast me......om ikkje lenge?

Monicas sa...

heisann.....slik som du beskriver det, føler jeg og det er akkurat nå. Finner ikke tid til å besøke dere, å kommentere...raser rundt med sang, møter og jobb...å håper at ting roer seg ned.. liker meg godt her hos deg, å ønsker deg en flott dag og ei go helg...klem fra nord

Bossa sa...

Ønsker deg en god helg....

Anne Britt sa...

God helg, Laila - og ikke ta forlang pause.. vær her inne og les i alle fall

Lykkeliten sa...

Håper du ikke trenger noen lang pause, for det er så koselig med dine innlegg og flotte bilder.

Tror ikke det er så mange som har mulighet til å følge opp alle bloggene etterhvert, i alle fall ikke legge igjen kommentarer.
Jeg har mine "faste" som jeg ofte skriver noen ord til, og så tar jeg et skippertak hvis jeg har anledning en gang i blandt.
Fikk en tankevekker da en arrangør av trkning her inne valgte å gi ekstra lodd til de som la igjen kommentarer på innleggene etter innlegget om trekning, da hun mener mange bare tar lodd for premiens skyld.
Hmm, jeg ser på trekningene som en fin måte å oppdage nye blogger, og linker til mange på min blogg.
Følger de relativt godt opp, men kommenterer lite.
Gjør det meg til en av de som bare er "ute" etter premien?
Ikke har jeg vinnerlykke heller, men moro er det lell.
Dette ble en lang kommentar ;-)

Ønsker deg en god helg og velkommen tilbake så raskt som mulig!

M sa...

Hei kjære venn,
jeg skjønner følelsen av å unnskylde at man har vært selvsentrert, men det ikke slik man nødvendigvis blir oppfattet av andre.
Jeg synes du er modig som skriver så åpent om sykdom, og har aldri tenkt på det som selvsentret i det hele tatt!Bloggen vår blir jo en interaktiv dagbok, så stemningene våre kommer ut, på den ene eller andre måten....Og noen ganger er det godt å få litt trøst på bloggen også. Jeg håper alt er vel i dag. Jeg er ikke så aktiv på blogg for tiden, jeg sliter jo med kronisk sykdom jeg også.....tøfft til tider...og jeg savner faktisk bloggen og bloggevenner når jeg ikke har sjangs til å "ta runden".
Ha en fin kveld!
Klem,M

Britaiskogen sa...

Hei, jeg synes bloggen er veldig flott, og håper ikke du tar noen pause i det hele tatt. Fint og følge deg både i gode og tunge dager. det er jo sånn livet er.
Ha en fin lørdag..

Tullik sa...

Tusen takk for at du midt oppi dette tok deg tid til å besøkja bloggen min. Av og til må ein bryta mønster for å koma inn i nye gode spor. Kom tilbake til bloggen når det er godt for deg !
Ha det riktig så godt ! Og sjølv om eg ikkje kjenner deg (har jo akkurat møtt deg på bloggen din!) , så sender eg ein klem !!

Hilde Heimdal sa...

Heisann :)

Du må ikke ha dårlig samvittighet vettu ,vi kan alle ha våre ting å stri med og vi har det så hyggelig her inne at jeg tror ikke noen blir fornermet elelr noe når vi ikke har tid elelr anleding tror du det??? :)

Tenker på deg, og sender varme tanker og en stooor klem til deg :)

Randi sa...

Først og fremst skal du tenke på deg selv...noen ganger trenger man det..bolggverdene suser og går okke som....og den er her når du har energi nok til å legge igjen kommentarer. Ta den tid du trenger...kos deg og slapp av med bloggingen...noen ganger må jeg også ta det med ro...og får ikke tid til å kommentere over alt.

Håper du får en fiin helg

Lenemora sa...

Du har virkelig blitt så utrolig flink til å ta bilder!
De bildene du legger ut er virkelig vakre, ser du behersker redigeringsprogrammet bra også, jeg holder fremdeles på å lære nye ting der....
Bildene med de hvite rosene i dette innlegget er skjønne!
Det er du også, ha en god helg, med God helse ønskes deg fra

Lenemora

Tovepia sa...

Har prøvd å legge inn kommentar flere ganger idag, men nettet gir meg ikke lov;)
Du må gjøre det du føler for, men du skal ihvertfall ikke ha dårlig samvittighet for noe, man kan ikke alltid få med seg alt..
Håper pausen din blir kort og at du får gode dager framover.
Klem fra meg;)

Anne-Berit sa...

Håper du ikke blir lenge borte.Og du må ikke ha dårlig samvittighet om du ikke kommenterer til alle hele tiden.Vi har det vel alle sånn til tider,og du har jo en del å slite med.
Ha ei god helg videre:o)

Bestemor Drillo sa...

Jeg synes du skal kommentere når du føler for det jeg, det må ikke bli sånn at vi føler at vi MÅ:) Setter i likhet med andre stor pris på dine innlegg og kommentarer, men det er du som bestemmer farten og mengden ;)) Ha en flott høstdag og en stor klem fra meg;))

Lunalu sa...

Ta en bloggpause med god samvittighet og stell godt med deg selv! Og så kan vi glede oss til du kommer tilbake med dine koselige innlegg og vakre bilder!!! Jeg har forresten ikke oppfattet deg som selvsentrert i det hele tatt! Ønsker deg en god og fin helg, og håper pausen ikke blir alt for lang!!!
Klem fra Lunalu

Malys krok sa...

En pause er vel lov å ta. Jeg har ikke hatt tid til å gå rundt hos alle enstund nå, så derfor ikke hos deg heller. Likevel liker jeg bloggen din! du har tatt så mange fine bilder av spurven1 og at du skriver om sykdommen din er jo ikke så rart, den styrer dagen din, på en måte. Du er alltid positiv i det du skriver, og så glad når dagen er høvelig bra! Det er faktisk godt å lese! god helg til deg fra Margit.

MajorogMeg sa...

Bloggpause må du ta hvis du føler for det:) Dårlig samvittighet trenger du ikka ha kjære du, INGEN kan få med seg ALT. Slapp av og kos deg, ønsker deg gode dager framover!!
Klem:)

Ruth sa...

Du må jo kjenna på kva som er best for deg, ta deg ein pause om du føler for det.
Eg vil savna innlegga dine.
Ingen klarer vel å kommentera på alt til alle tider, så du må ikkje ha dårleg samvittighet for det.
Ta vare på deg sjølv.

Violetta sa...

Du må da ikke finne på å ta bloggpause fordi du er like glemsk, like stressa, like selvsentrert, like skyldbetynget... som alle andre. Da får vi legge ned bloggene noen og enhver ;-) Jeg forventer verken kommentarer eller oppmerksomhet, men synes det er kjempekjekt når det skjer. Slik tror jeg de aller fleste føler det. Så blogg i veg når du føler for det, og kommenter når du får ånden til det. Folk (vi) kommer til bloggen din uansett vi! :)