Koselig om du vil følge meg.

søndag 13. september 2009

Er litt redd jeg....

Jeg er så liten og verden så stor. Er litt redd jeg...
Slik føler jeg meg en gang i blandt Når jeg ser på alle flinke bloggere.
Etter å ha skrevet meg varm , med det jeg synes var et bra innlegg , så klarte jeg å slette det. Det begynte med en titt innom en blogger i går, som var litt usikker på å vise bilder fra hjemmet sitt, Hun er ikke alene . Vi sitter jo og ser den ene vakre stuen etter den andre og får inntrykk om at alle har det strålende vakkert , hvitt og rent og pent . De er flinke til pusse opp , male sy , strikke og hekle samtidig som de klarer å ta seg av to tre barn , jobb og en liten nettbutikk. Det kan jo skremme noen og en hver. Det er nesten slik at jeg har dårlig samvitighet for å like hjemmet mitt slik det er. Men DET GJØR JEG. Den ene uken kan jeg ha mye pynt og dill dall . neste er det kanskje lin gardiner og veldig roet ned . Jeg har turd å vise noen bilder fra hjemmet mitt , men jeg tror det er mange med meg som tenker om det er bra nok til å vise fram. Fikk et spørsmål på tull om hva jeg skulle vise av bilder til vinteren. Si det. Jeg har vist mye roser som jeg elsker, og små kryp som fasinerer meg. Det føles trygt å vise blomster fordi blomster er blomster samme hvor de står. Jeg kan jo vise noe av det jeg gjør med bildene, Veldig mye blir brukt til kortlaging.Noe blir skrevet ut på læret og brukt som bilder eller dekor på vesker. Så noe blir det til vinteren og. Her kommer en liten begynnelse på litt annet enn roser Kjøpte denne vakre store kannen på konkurs salg da jeg var ute med min yngste sønn
Og dette nydelige stett fatet , som forøvrig er ganske stort Kjøpte endel ting til , men må vise bilder senere for jeg klarte å slette dem.
Men det var en skikkelig vellykket handledag og med priser
som passet min lommebok.
Ha en riktig fin uke alle sammen.

15 kommentarer:

Lyst på livet sa...

Jeg skjønner så utmerket godt hva du prater om! Sånn har jeg det også, men har tatt ett skritt om gangen. Ikke at det er så forbanna nødvendig å vise frem hjemmet mitt, men når man blogger om interiør er vel det en naturlig del? Jeg har det ikke hvitt og rent og pent. Jeg pusser ikke sølv hver uke og jeg stryker ikke (Kanskje jeg skulle blogget vaskerommet??? Ja, det tror jeg jammen jeg skal gjøre.)
Jeg er også glad i hjemmet mitt som det er. Og er det noe jeg er misfornøyd med, så får jeg ta det etterhvert. Sånn økonomisk nytter det jo heller ikke å henge på denne oppussingskarusellen som mange svinger seg i.Stå på du, Laila!

Klem

Anne Britt sa...

Med ditt kreative blikk, tenker jeg du greier å fylle bloggen din med mye som vil glede oss som leser også til vinteren!. Og hvorfor skal vi være redde for å vise oss fram?
Verden hadde vært et bedre sted hvis vi var mer åpne alle sammen. For inni oss tror jeg vi er ganske like - litt usikre, litt mindre perfekte enn fasaden viser - og mer oss selv.

sylysten sa...

Sånn er det mye av her også;o) Jeg har pusset opp en del møbler i det siste, men maling er ikke det dyreste, og jeg starta med oppussingen av en tvingende nødvendighet. Men nå er det blitt en livstil;o))))) Har ikke blogget stue og kjøkkenbilder, fordi hverken stua eller kjøkkenet har vært bloggvennlig. Det er de forøvrig omtrendt aldri, men det er en sak jeg jobber med. Det er bare så skrekkelig mye gøyere å sy, enn å rydde;o/
Ja ja, så lenge en er happy med seg selv og sitt;o))
Så flott du setter ord på det, der er nemlig ikke jeg noe flink....;o)
Klem
Linda;o)

Besta sa...

Jeg liker bloggen din jeg. Syntes det er flott at vi er forskjellig. Huset mitt er langt i fra rent og pent bestandig :)) Og ikke har jeg hvit overalt heller. Det viktigste er at en liker huset sitt selv og trives der, så får andre mene hva de vil.
Ha en fin uke.
Klem fra Marilyn

Monicas sa...

Heisann.....æ lika mæ her inne hos dæ, om du velge å vise frem heimen din eller ikke...æ e heller ikke en sånn en som har det hvitt og lyst, og det siste i alt...har ikke tid, økonomi eller mulighet. Har levd i noen år, å samlet opp nytt, gammelt arv osv....vår heim e en heim.....så får andre ha sin heim....godt vi er forskjellige....ha en vakkerfylt mandag

Janne i Fagerlia sa...

Vi er vel så forskjellige vi mennesker, noen er åpne for hva det skal være, mens andre holder litt igjen. Jeg er vel litt som deg, har ikke vist fram hjemmet mitt i hver krik og krok. Men jeg liker likevel interiør, og er svært opptatt av å holde en hjemmekoselig atmosfære, og ikke bo i et utstillingslokale. Så jeg legger ut bilde av småmøbler jeg pusser opp o.l. Men synes det er morsomt å se hvordan andre har det, så litt nysgjerrig er jeg nok.........

Synes du har en flott blogg jeg. Personlig synes jeg vinter og barfrost er det mest spennende foto-objekt. Tror nok du finner mange motiver om rosene visner....

Ha en fin uke! Nydelige ting du har kjøpt forresten...

Lenemora sa...

Ja slike tanker kan komme til oss alle tror jeg.
Men det handler vel egentlig om å være trygg i hva man selv liker og følge sin egen vei/smak.
Jeg elsker å se disse "hvite" bloggene og skulle gjerne hatt et par helt hvite rom, men det har jeg altså ikke og så lenge jeg ikke gidder å male hele stuen, taket, gulvet og alt interiøret, så får jeg ha det annerledes, men jeg liker godt min stil også, den er litt mer bondsk....hvis du skjønner.
Utrolig fin kaffekanne du har fått tak i!

Ha en fin dag

Klem fra Lenemora

Black Feathers sa...

Jeg vet hva du mener. Men jeg tenker slik at det faktisk er mangfoldet og av vi er unike med hver vår smak som er det flotte her. Jeg har jo ikke noen lys og shabby stil, slik som mange har. Men jeg har MIN stil, alikevel kan jeg "smelte" inn i vakre hvite hjem ;)

Vær den du er.... Det er det viktigste synes jeg ;)

Ha en fin dag ;)

Bestemor Drillo sa...

Det å være seg selv tror jeg er det viktigste !
Jeg er ikke veldig opptatt av hva andre synes, men må innrømme at av og til skulle jeg ønske jeg hadde litt mere stil. En ting er sikkert jeg synes at de bloggerne jeg har blitt kjent med har så forskjellige vinklinger på hverdag og fritid at det er det som gjør dette så morsomt. Vi har så forskjellige erfaringevalgr av glede og sorg at det preger våre valg. Ha en fin uke Laila !

Bestemor Drillo sa...

P.s. Tastaturet har vært utrolig tregt i det siste. Derfor litt feil her og der.

Mira sa...

Litt sånn redd selv eg! Her er det gammelt og litt nyere omverandre. og alt er slett ikkje etter min smak heller!
Litt p.g.a. tid og penger. og litt fordi eg er ikkje aleine om å bestemme.Og noe hører rett og slett gården til og må tas vare på som den antikviteten det er.

P.S. liker bloggen din godt som den er eg, du har mye fint å vise oss.

Ønsker deg ei fin uke.
Klem.

aase sa...

Jeg må si meg enig i mye av ditt innlegg ja!! Javisst synes jeg Hvit Ektorp er lekkert, men må si det hadde vært utrolig kjedelig om det var standard sofa i alle norske hjem....nå er det bare hos norske interiørbloggere det er standard.....hihi!!

Jeg elsker min cowboy brune skinnsofa og jeg viser den gjerne fram!!!

Malys krok sa...

Jeg mener at når en selv er fornøyd med det en har så er det akkurat som det skal være. Da kan en gjerne vise bilder om en har lyst til det. Jeg er ikke den som MÅ pusse opp, det tar vi når det er nødvendig, ikke for å følge moten. Er iallefall sikker på at det blir noe fint å se hos deg til vinteren også. Det er forresten fint å se roser på den årstiden og, da er de jo ikke å finne i hagen. ha det godt! Hilsen Margit.

Mia sa...

Nokk kan det se lekkert ut men jeg begynner å trøttne på alle hvite sidor, sån langsomt... laget et litet protestinlegg en dag, slik har vi valige mennesker det vet du; http://mialivet.blogspot.com/2009/08/shabby-chic-2009-vart-vackra.html
jeg er nokk mest interessert i hva du skriver og ikke hva du viser opp, men jeg synes fortsatt du har oroligt stilige bilder av roser. Vis hva du vil, jeg kommer tilbake likevel...

Stubbetufsa sa...

Kjære Laila!
Jeg er veldig enig med deg. Jeg tør ikke vise bilder av stua vår. Og jeg ser den ene etter den andre viser før-bilder som ligner våre rom, maler alt hvitt - joda, det blir jo flott, men det blir også veldig likt.
Ikke for det, mange er flinke til å trekke fram ting som betyr noe for dem, det er jo bra.
Klem fra meg!