Koselig om du vil følge meg.

lørdag 25. juli 2009

EN HERLIG MALEDAG.

I dag har jeg hatt en fantastisk dag. Jeg har malt Tenk den følelsen etter å ha sittet mer eller mindre i ro over lang tid og så plutselig har jeg pust nok til å begynne å male kjøkkenet. Skapene blir hvite , har ikke helt bestemt fargen på veggen enda, men mulig veldig lys lindegrønn. Kom over en Lady maling jeg ikke har sett før. Lady interiør tre fineste kvalitet. Det beste , den var å få i glansgrad 80 .og det er en akrylmaling som er nesten helt luktfri.Skikkelig blankt ble det og . Har fått grunnet og tatt et strøk på skapene. Nå er jeg skikkelig fornøyd med meg selv. Det kommer til å bli lyst og trivelig . Så for sønnene mine ta tak og vegger for meg . Det har blitt litt småputling etter at pusten har tatt seg litt opp . Sprayet to lamper som var grønn og blå . Den ene er nå blitt sort og skjermen ble sølvsprayet. Den står i FURTEKROKEN. Her sitter gubben når han er sur og lei av mas. Lampen skal få et bord å stå på med tiden og selv om gubben ikke vil så skal stolen skiftes ut i noe lettere. Glemte å nevne at jeg har fått to nye utmerkelser fra LIVING WHITE . Tusen takk .Du skrev så fint om meg.
Ha en strålende søndag. Det skal jeg, for jeg skal male!!

13 kommentarer:

Tulip sa...

Så flott lampa ble!
Jøss så flink du har vært som har gått igang med skapene på kjøkkenet. Du må vise oss bilder av hvordan det ble. gleder meg!
Kos deg!

Monicas sa...

ka fin...sekker på at kjøkkenet blir flott...løkke te.

Trollkåno sa...

So flott å høyre...at du har overskot til å male.
Vert nok flott.
God (male-)sundag!

Fridas side sa...

da fortjener du virklig noe fint


hvor tar du orken fra ....

Heidi sa...

Gøy å male - det blir så stor endring til en overkommelig pris - og prosessen er morsom i seg selv. Lykke til videre :)

ralfefarfars paradis sa...

Så godt å lese om noen som har lyst til å male- jeg prøver å manne meg opp til å bli ferdig med rommet til storebror...ja det å male er nå en ting, men så er det forarbeidet;) Fint at du føler deg bedre. Mannen min kunne kanskje trengt en furtekrok han også av og til, det var i alle fall en god ide;)

miss marple sa...

Hei!! tilbake fra en liten ferie-så fint å lese at det går bedre både med deg og med måse-trøbbelet dere har hatt ...
Litt maling gjør susen,blir jo riktig så fint!Ha en flott søndag,og kos deg med malekosten;)

Marta sa...

Du har en furtekrok! Åh :) På folkehøgkolen hadde vi en furtekrok på paviljongen vår, og hvis man satt der så kunne noen komme å bære deg så du tok "furteruta" (skiltet så klart) inn på gla'rommet hvor Bodil og Kine Marie kilte deg i senga til du lo så mye at det ikke var mer å furte for :) Hehe... Mimre mimre.

Så flink du er som hiver deg rundt og maler :) Det er ganske kjekt i grunn!

Anna Lisa sa...

Så flink du har vore må eg sei.
Ha en fin søndag vidare
Klem

MajorogMeg sa...

Den malingen har jeg brukt i gangen hjemme. Veldig pent og blankt. Men den dekker dårlig på grunn av glansen, 4 strøk måtte på så jeg ønsker deg lykke til:)

Furtekrok ja..hehe..Lampa blr kjempefin:)
Klem:)

Tovepia sa...

Lampa ble bare super!! Godt å høre at formen er bedre;) Ha ei god uke!

Villmarkstausa sa...

Blir spennende å se resultatet;-)) Før og etter er morsomt!!

Lampa ble knallfin...

ninabakke sa...

Stilig lampe :)

Mvh Nina