Koselig om du vil følge meg.

tirsdag 26. mai 2009

Har hatt meg en tur i blogglandia i dag, Det er mange jubileer og konkuranser på gang . Jeg er ikke så flink på dette med linking, men jeg prøver.
Hos Marits hobbyblogg kan du vinne nydelig veske.
Strikkeline har og en konkuranse
Hos Heidi er det og konkuranse.
Dette var noen i første omgang.
Så noe helt annet . Jeg fikk en nydelig utmerkelse av Brit . Tusen takk ,
JEG SETTER STOR PRIS PÅ DET, men jeg velger å ikke ha det på bloggen. Jeg synes hver og en sin blogg er unik om enn forskjellig , så jeg ville ganske enkelt ha store problemer med å sende dem videre.
Jeg gir dere heller alle denne som jeg har laget.
Du må gjerne ta den med deg

Klem fra Laila

7 kommentarer:

Malys krok sa...

Nydelig rose! Tusen takk! Jeg har visst forsømt meg her, har ikke sett de flotte potterosene dine. Så heldig du var som fikk av din venninne.
Flott symaskin du har, den er nesten uunværlig, ja. Tenker på emigrantene i "forna dar", de var lykkelige når de hadde symaskin. Var ikke bare å gå på butikken og kjøpe. Ha de godt, håper du får være frisk en stund. Klem fra Margit.

Marie sa...

Nydeleg utmerking du har fått :)

Ikkje lett å dele vidare nei, eg har ikkje delt vidare dei siste eg har fått heller...

GundaM sa...

Grattis med utmerkelsen Laila, den fortjener du som legger igjen så mange flotte spor etter deg inne hos emg og alle de andre!

Ha hatt problemer emd å komme meg inn pøå blogge i det siste emn nå er ejg igang igjen og må skynde meg før det klikker igjen. Utrolig irriterende ;)

Ha en vakker uke videre hvorenn du er ,)

Monsei sa...

Gratulerer med utmerkelsen!!..og tusen takk for nydelig rose!!:-))Linkingen din gikk jo kjempefint. Jeg aner ikke hvordan man gjør det enda;o))Ha en fin kveld. Hos meg blir det "frustrerte fruer";-)

Brit sa...

Tusen takk, Laila! Den var nydelig! Jeg kan ikke dette med å lage utmerkelser, jeg. Men tar med glede til meg denne, og setter den på min blogg for utmerkelser.
Linkingen gikk jo kjempefint! Du er flink!
Ha ei god uke! Klem.

Strikkelines sa...

Takk unge dame for at du linka meg til konkuransen....gratulerer med utmerkelse..syns også det er vanskelig å gi videre, for det er såååå mange flott bloggere rundt omkring....ha en glitrende aften

Brit sa...

Takk for hyggelig hilsen! Du, jeg vil si ril deg som jeg sa til Margit i Malys krok: Ta til deg utmerkelsen uten å sende den videre. Hvis du vil, altså!
Riktig god pinse! I kveld tror jeg kanskje det blir et nytt innlegg fra meg.