Koselig om du vil følge meg.

søndag 19. april 2009

Nikkie en litt trist historie.

I går kveld så jeg en annonse på Finn. Der sto norfolk terrier Nikkie til salgs .Dette var tidligere min vennine sin hund, men da hun ikke kunne ha henne på grunn av sykdom og stadig innlegelse på sykehus lot hun ett yngre par få overta henne. Et par som virket sympatisk og veldig oppsatt på å gi Nikkie det livet hun fortjener. Så ser man etter vel tre måneder er Nikkie igjen tilsalgs. Jeg spør hva er dette ?. Er det en slik ekstrem likegyldighet når det gjelder dyr . Er hunder og katter blitt en bruk og kast vare? Det står side på side med annonser om dyr som eiere vil ha omplasert , enten på grunn av sykdom eller som det heter en endret livssituasjon. Som regel er dette en unskyldning for at eier ikke gidder mere Er det ikke mulig å tenke før man skaffer seg dyr.? Jeg har vondt av Nikkie og alle andre som er like uheldig som henne. For tredje gang på under ett år skal hun skifte eier. Nikkie er verdens søteste lille hund og hadde jeg klart to så hadde jeg med glede overtatt henne. Jeg håper at hun denne gang virkelig får det hjemmet hun fortjener. Til alle dere som tenker på å anskaffe seg et dyr . Vær sikker på at dette er noe du vil og kan og at det er et ansvar for mange år fremover.

5 kommentarer:

Trollkåno sa...

Hei på deg!!!!
So oppdaga eg ein ny blogg i dag òg, kjekt!!
Gratulera får eg sei.....og jammen har du vore produktiv med innlegg, nesten kvar einaste dag.....og no har eg lese alle saman, koseleg.
Eg begynte med blogging i juni-08, og synest det er utruleg kjekt, kjem i kontakt med masse koselege folk.....føler nesten ein kjenner dei ...(på ein måte).
Fantastisk fine dei koppane du fann på Fretex..og fine blomebilde hjå deg!
Eg følgjer gjerne med deg vidare.....
Ha det so bra..!!

Laila sa...

Hyggelig hilsen fra deg . Veldig koselig å bli kjent med dere . Var innom bloggen din.
Flott natur og koselige bilder.
Syskrinet var flott
Ha en koselig søndag.
Laila

Livs Lyst sa...

Takk for besøket i min blogg og for oppmuntringen! Man lærer noen nye triks hele veien. Så lykke til med å få bloggen din som du ønsker den!!

Hilsen Ljo :O)

GundaM sa...

Takk for koselig besøk inne hos meg ;0)

Så trist et liv denne hunden har hatt i det siste da, håper den finner en trygg eier snart! Slikt må da være stress for en hund stakkars...

Har lyst på hun jeg også, men har ikke tid enda men en gang når ungene er større og ejg eldre ;0)

Ha en fortsatt flott kveld der ute!

Skautrollet sa...

Hei på deg og takk for hilsen. Veldig søt, liten dame, hunden din. Og etter rasekombinasjonen vil jeg tro hun er ganske bestemt. Da er det jo opp til "mor" da å være minst like bestemt. Og aller helst få henne til å jobbe på lag med deg...... Historier som Nikki sin er ganske opprørende. Jeg har opplevd lignende ting i min jobb med dyr. Forundrer meg at folk kan komme inn på klinikken få måneder etter de har skaffet seg et dyr og fortelle at de må kvitte seg med det pga. endret livssituasjon el. Ha en god dag og kos deg med veslefrøkna.