Koselig om du vil følge meg.

lørdag 22. august 2009

Ikke altid like lett .

Det skulle ikke bli en blogg om sykdom dette, men noen ganger tar sykdommen fullstendig over livet mitt.Jeg Har skrevet om dette tidligere Det finner du her. For tiden krangler lungene mine veldig.Jeg blir vannvittig sliten. Dagene går stort sett med til medisin i mengder . Forstøver og surstoff er i bruk mer enn jeg ønsker . Jeg hadde noen flotte dager etter forrige legebesøk , da var kortison inntaket så høyt at jeg fikk gjort ting jeg ellers ikke har krefter til.Men så forværet det seg igjen og selv om jeg stort sett er positiv , så hender det at frustasjonen over alt jeg ikke klarer lengre blir stor. Det å være avhengig av andre for å få ting gjort er ikke en ønskesitusjon for en som i utgangspunktet er vant til å være høyt og lavt .Lungekapasiten min kan ikke ta seg opp igjen . Det som er ødelagt er ødelagt Dette er ikke et klageinnlegg , mer en forklaring på hvorfor dere stort sett ikke se annet enn blomster hos meg. Det er det jeg har å glede meg over de periodene jeg ikke kommer meg lengre enn en tur i nærområdet og jeg heller ikke har energi til å ta tak i alle prosjekter som venter. Jeg har gjerne ikke verdens mest spennende blogg ,men den har hjulpet meg mye . Alle koselige komentarer fra dere gjør min hverdag lettere og jeg setter umåtelig stor pris på det. Det hjelper meg å takle det å leve med en kronisk sykdom. Jeg har satt i gang en konkuranse om livsglede , noe jeg gjorde for det er så viktig å finne noe positivt hvor vanskelig og tungt livet kan virke . Det å tenke positivt er blitt en livstil og en nødvendighet for meg, og ja det hjelper !!
Stort sett gleder jeg meg over livet og det skal nok dukke op noe annet enn bare blomster hos meg og . Jeg driver i utganspunktet med mye, jeg både syr, lager bilder på lerret og kortlaging
Men det siste halvåret har energien hvert så lav at alt ligger på vent. Så enn så lenge blir det vel fremdeles bare blomster fra meg. En stor takk til dere alle som følger bloggen min og gjør min hverdag lettere. Ta vare på de gode stundene , man vet aldrig når livet tar en uønsket retning. Tenk positivt, det hjelper. Håper flest mulig tar seg tid til å være med i livsglede konkuransen. og du rekker fremdeles å være med i august gaven
Ta den med deg om du vil.

20 kommentarer:

Liv Hege sa...

God morgen Laila! - selv om jeg skjønner at den kunne vært bedre... At dagene dine er så uforutsigbare, kan ikke være alltid lett å hanskes med - men jeg beundrer ditt pågangsmot og at du finner glede i bloggen (og JA, du har en flott blogg!) Husk at du sprer mye glede til andre her inne også!
Ta vare på deg selv så godt du kan i dag - og jeg skal oversende så god energi jeg bare kan. (jeg går i meditasjonsgruppa, og har lært meg etter hvert mye om de gode energiene - og hvor sterk tankens kraft er..) Stor klem til deg

Malys krok sa...

Huff, stakkars deg, så mange plager. Du er likevel en positiv og glad dame, og det er virklig prisverdig. At du viser mange blomsterbilder er jo bare fint og rosene dine er jo SÅ vakre. En blir ikke lei av å se på noe vakkert,vet du. Helt enig i at det er viktig å ta vare på de gode stundene, når livet butter imot er de gode å se tilbake på. Håper du får det litt bedre snart. Ha det så godt du kan. hilsen og klem fra Margit.

solsikken sa...

Hei Laila.
Alle har vi våre "down" dagar, og då er det godt å få lufta tankane litt.
Eg tykkjer du har ein fin blogg, og den viser at du koser deg med det du har rundt deg. Du koser deg med kameraet ditt og gler deg over dei små tinga du oppdagar på din veg.
Stå på, lat blomar og bier få prega din blogg så lenge du vil, og lat andre ting koma når du er klar for det.
Ta vare på deg sjølv.

Hilde Heimdal sa...

Godt å høre at du er så positiv midt oppi dette vanskelige !

Føler med deg og sender deg all lykkeønskning jeg kan sende om at du skal få det godt :)

Det er lov å si ifra og du skal vite at det er mange som bryr seg og tenker på deg! Du er en kjempehyggelig dame og det er så koselig ha deg på blogglista mi:)

Stooor klem fra meg :o)

Birgitte sa...

Jeg besøger dig for første gang i dag via en anden blog og tænker, at din blog er skøn. Du formår trods din sugdom at sprede glæde og overskud. Tak for det.!

Jeg deltager selvfølgelig gerne i konkurrencen og linker hertil.

Pas godt på dig selv. Jeg kigger snart forbi igen. ;o)

God helg
Klem Birgitte

http://kalimerablogg.blogspot.com/ sa...

Heisann Laila.
Skjønner godt at du har behov for å få blåse ut litt, og da er det jo godt å slippe ut tanker og meninger her i bloggverden. Vi er jo alle her for å støtte hverandre både i oppturer og nedturer. Men synes det er fantastisk bra at du er en opptimist, man kommer langt med det.
Sender deg masse gode varme tanker og håper dagen blir bra. Take care.
Lørdagsklem med gode tanker til deg.

Tovepia sa...

Føler med deg..håper perioden du er inne i går fort over. Du er tøff, og det er nok utrolig viktig for oss alle å se positivt på livet, finne det som gir mening og livsglede;) God bedring til deg og klem fra meg!

Lykkeliten sa...

Er innom bloggen din og nyter, som alltid, de vakre bildene du tryller frem.
Du har en blogg det er verdt å besøke hver eneste dag, så kos deg med den.
Når du har tunge dager, så blås ut, det tror jeg alle blogglesere aksepterer og forstår.
Det er nesten lettere å være så bånn ærlig overfor bloglandia enn de jeg omgås daglig synes jeg:-)

Stor klem og mange varme tanker fra meg til deg i dag.

Bestemor Drillo sa...

Forstår at du har en slem periode nå, men med din optimisme går nok igjen mot bedre tider.

GOD BEDRING! Ha en så god helg du kan!

Britaiskogen sa...

Hei, jeg synes det er veldig hyggelig å ha deg som bloggvenn, jeg. De vanskelige dagene hører med, det vet vi jo, og heldigvis er det plass til frustasjoner, sykdom og smerte også i bloggerden. Uten det hadde vel bloggverden blitt veldig falsk..Du har gitt meg mange hyggelige tilbakemeldinger i en usikker, famlende bloggstart.Stå på!

~~Randi, Hverdagsprat~~ sa...

Det jeg tenker, er at de som syter minst, er de som egentlig har mye å klage over. Og mange av de som syter, har slettes ingenting å klage over. Rart, ikke sant? Du trenger iallefall ikke være redd for å virke sytete, det er du overhodet ikke. Jeg håper du snart får bedre dager, Laila - du har iallefall livsglede i fullt monn,og ja, det hjelper! Og jeg blir aldri lei av dine vakre blomsterbilder:) Ha ein fortsatt fin lørdag og god bedring! Klemmer**

Anne Britt sa...

Er inne for å ønske deg god helg. Du har en hyggelig og fin blogg. Stå på med positiv tenking. Det hjelper!Jeg har et motto som heter: "Du blir som du tenker", og det tror jeg på.

Lunalu sa...

Du har alltid så nyyydelige bilder av blomster - og jeg elsker blomster - derfor trives jeg godt på besøk i bloggen din!!!Jeg synes overhodet ikke du er klagete!

Et tre har ingen roser på gren
- men satt du der oppe;
hadde den en!!!

Håper det kommer mange god dager nå!!
Stor lørdagsklem fra Lunalu

Maja sa...

Kjære Laila;)
Blomsterbildene dine er nydelige, har sagt det før;) Godt at ikke alle blogger er full av interiør og bakeverk...og tilsynelatende perfekte hjem.
Jeg blogger når jeg vil og om hva jeg vil, og det syns jeg enhver må få lov å gjøre uten å få dårlig samvittighet.
Trist at du har det tøft helsemessig....håper det kommer flere gode dager enn dårlige.
Tenker på deg vettu;)
God bedring til deg.
Stor klem fra Maja

Anne sa...

Å Laila, tusen takk for flotte ord i bloggen min. Så glad jeg for at noen overhode gidder å se mine bilder, bare en skarve amatør vet du, men så lenge en koser seg i prosessen spiller det ingen rolle.

Utrolig trist å lese om sykdommen din, ingen har det likt, men jeg vet etter mange års erfaring hvordan det er å leve med lungesykdom. jobber på sykehus vettu, og har opplevd både gode og triste historier. Håp!! man kan aldri la vær å håpe, det gjelder oss alle sammen faktisk!! Kom innom igjen da, koselig det, du også faktisk.

klem fra Anne

Eva sa...

God kveld Laila
Som jeg har tenkt på deg idag. Var innom og leste tidligere i dag, men rakk ikke å legge igjen en hilsen - det kan være mye liv og røre her når ungene er våkne ;o)

Jeg vil bare si at jeg virkelig liker bloggen din. Jeg nyter å være her inne og få lov til å se på alle dine vakre bilder. Bloggen din er så ekte og varm.

Jeg kjenner deg jo ikke, men jeg er ganske så sikker på at du er ei herlig dame!!! Overbevist, vil jeg nok heller si :o)

Ønsker deg alt godt, og jeg ønsker deg overskudd og gode dager!

Stor, stor, varm klem fra ho Eva

Birgitta sa...

Hej!
Det är så roligt att se dina fina och vackra blomsterbilder. Och jag tycker att du är en positiv människa, som har all rätt att klaga ibland. Det är inte lätt att inte orka med allt man vill (jag vet). Men förhoppningsvis får du nya krafter och ny energi igen. Jag håller tummarna för dej och önskar dej allt gott.
Många kramar från Birgitta

Berit T sa...

Hei på deg. Uff det ikke kjekt når helsen ikke er som ønsket, men håper du får gode dager også innimellom.
Du er jo alltid så positiv, og med positiv tenking så går alt så mye lettere.
Bildene av blomster som du viser , de er bare så nydelige. Og det får jeg aldri nok av. En behøver ikke gå så langt for å finne fine motiver, i all salgs vær og lys.
Håper du blir så god at du får syslet med noen av alle hobbyene dine. Da blir man så engasjert at en glemmer både tid og sted.

Ha en fin helg da Laila.

Trollkåno sa...

Ser at du ikkje har det bra for tida.......imponerer meg at du klarar å vere so positiv, trass i sjukdom.
Håpar du får ein bedre dag i morgon.....
God sundag!!!

GundaM sa...

Hei der laila karin!

Innom for å takke for gode ord i bloggen min, selv har jeg bare hatt en kraftig influensa men syter og bærer emg for det.... Tror ingen i hele verden er så syk som meg når ejg er syk, det ligger i slekta...Æsj;) Derfor kan jeg ikke skjønne hvordan noen med kronisk sykdom klarer være så positiv og livsglad, jeg hadde nok kommet til å slitt noe forferdelig der er jeg stygt redd for...

Om bloggen din inneholder blomster, herlige dyr eller noe morsomheter om dine mange naboer så stikker vi innom uansett for så lenge du er du samler du masse positive, trivelige mennesker om i din verden her i blogglandia! Takk for at du finnes her inne Laila!

Ps Jeg meldte emg på den konkuransen jeg og;) Håper du har en fin søndag der nede!