Koselig om du vil følge meg.

mandag 20. juli 2009

JA DA DET BLE BLOMSTER IGJEN !

Beklager damer, men det ser ut som det er blomstene og livet rundt her som styrer meg. Jeg lar meg fasinere og jeg blir vist aldri lei.Jeg er som måsene her og skuer ut over mitt blomsterrike.
Det er så mye å finne her på et lite område. Slik som denne vill lyngen
og denne forvillete hageblomsten
Klatrerosen som jeg var redd for hadde fått seg en knekk , Men den kommer selv om regnet gjør sitt for å ødelegge
Klematisen er på vei for fult , kanskje den klarer å bli like flott som i fjor
Og det som for oss er ugress , det er jo bare så utrolig vakkert
Naturen gir oss noen fantastiske gaver som vi kan glede oss over, Jeg for min del nyter det .
Det kommer nok ikke til å bli noen stor interiørblogger av meg. Det har jeg skjønt Men jeg koser meg med alle de flinke interiørbloggere som finnes. Det kommer nok til å dukke opp noe i blandt ,. Jeg har mye som skal ordnes og males , Så når helsen har stabilesert seg kan det skje mye spennende her. Foreløbig står alt på vent og jeg er storligen imponert av dere som klarer både barn og hus og store oppussings prosjekter. De månedene jeg har holdt på har vært lærerik og fasinerende fra mine første forsiktige vaklende skritt til i dag da telleren rundet 4000 besøkende En stor takk til dere alle som har gjort dette til fantastisk opplevelse PS TREKNING I MORGEN OG NÅR DET ER VEL I HAVN SÅ DUKKER DET OPP EN NY SPENNENDE TREKNING . BARE VENT Å SE.

8 kommentarer:

Stubbetufsa sa...

Vi er nå vel mange som skuer ut over vårt blomsterrike i disse dager! Og hva gjør det? Ingen ting! Vi bare liker skjønnheten i det som vokser og gror! Fortsett med det, du! Det vil jeg også!
Klem!

Anne Britt sa...

Jeg fasineres virkelig av blomsterbildene dine! Naturens interiør, kan vi jo kalle dem. Å se skjønnhet i den minste lille detalj, er en gave. Sidene dine er så fine.

solsikken sa...

Igjen flotte bilete av vakre blomar.
Eg syns iallefall ikkje at du skal beklaga deg for at det "bare" blir blomar. Blomar som naturen endrer seg dag for dag, og det er stadig nye å finna.
Ha ein fin dag, stå på og kos deg med blomane dine.

solsikken sa...

stadig nye motiv skal det vera..... :-)

liven sa...

Liker så godt hagebildene dine Laila!!
Så bare forsett og vis du:o)
Det er jo sommer og klart man vil se nturens gleder da!!

ha en fin dag og håper du er i form:o)

Liv Hege sa...

Nydelige bilder fra et nydelig sted... godt å merke at du koser deg med øyeblikkene - det er jo det livet består av...Carpe Diem - og klem!

ralfefarfars paradis sa...

Blomster får humøret opp, så du må bare pøse på..nydelig den klatrerosen og klematisene dine var! Har du noen tips for stell av klematis? Jeg kjøpte to som var ganske tufsete og triste- de har noen få blader nå..
Spennende med trekning, veldig fine ting du gir bort;9 Ha en flott mandag!

Hanne sa...

Praktfulle bilder!