Koselig om du vil følge meg.

mandag 1. juni 2009

Så var en utrolig deilig pinsehelg over.Vinden har snudd og det blåser nordavind, men det er fremdeles flott vær. Det eneste er at vinden setter litt begrensinger for meg , Jeg er ekstremt allergisk, så selv om jeg vil ,og selv om jeg av og til likevel er ute så straffer det seg . Det gode med at det blåser er at man får unna arbeid som har blitt liggende .Så i dag har det blitt vasket vinduer , tørket støv og fjernet hundehår fra teppet. Det er ganske utrolig hvor mye hundehår der kan komme fra en slik liten sak på knappe fire kilo..
Jeg tar litt etter mine barnebarn og andre i samme alder . Det er viktig å poengtere dagens antrekk, og
her er mitt . Gi gjerne en vurdering , stilig eller ikke?

Jeg vasker videre ,

Ha en fin dag

10 kommentarer:

Tonje sa...

Heisann!

Vaskedag altså... :o) Vel, eg måtte hente ein på skule kl 10 i dag, han hadde sprunge rett i ein vegg...(??!) No har han den største Donald-kulen i panna ein kan tenke seg.

Så dermed går dagen med til rydding og ordning før mi arbeidsveke begynner i morgon. Ferdig yngste og eldste (ja faktisk) sitt rom så då er det berre det verste igjenn ;o)

Du får halde deg inne å halde allergien i sjakk. Eg nys og nys sjøl om det regnar...

Ha ein god dag :o)

Mvh Tonje

Monsei sa...

Hei, kjedelig med allergi!! Blir noen hakk redusert av det. Antrekket var greit men holdningen var skikkelig stilig!!! Skikkelig vaskebøtte-stil;-))))
Ha en fin dag videre tross allergi!:-)

Strikkelines sa...

trur jeg dåner...sjekk det anntrekket...:) allergi..ja min sønn har å det er ikke så koselig. Støv blir det enten man vil eller ikke..noen sa til meg en gang, at dersom du spytter på hybelkaninene, så ligger dem iallefall i ro:) ha en flott dag videre

brithelen sa...

Hei, det er greit med noen innedager innimellom, da får en gjort unna så mye. Her er det kaldt og surt idag, og vi vurderer å tenne opp i ovnen. Dama på bildet kjenner jeg forreste igjen, er det ikke sånn vi føler oss noen dager?

~carpe diem~ sa...

Heisan.
Koselig at du stakk innom min blogg.
Har lyst til å legge deg til min bloggliste.
Ønsker en fin uke i juni.

Malys krok sa...

Av vår lille Emma blir det aldri hundehår, hun røyter ikke, men må klippes. Allikevel blir det stadig behov for rengjøring... det er ikke det beste jeg vet. Men så deilig når en er ferdig. Vaskedama di føler seg visst heller ikke så konfertabel med vaskebøtta, men anntrekket passet bra til jobben. he he... Fra Margit.

Nanni sa...

Hei og så koselig at du kom innom meg!!
For en artig blogg du har og dagens antrekk var virkelig ... kult!
Jeg kommer innom deg igjen, jeg :o)
Nanniklem :)

ralfefarfars paradis sa...

Hei, hei! takk for hyggelig kommentar inne hos meg..nå legger jeg meg til her..sååå mange fine bilder av nydelige blomster...Trixie Bell var bare nydelig...Ralfefarfar er ute på galeien..han har funnet seg en kattekompanjong..så nå ser jeg han nesten ikke..må nok kastreres snart..så han ikke forsvinner helt for oss. Til nå har han nesten vært som en hund...fulgt med oss når vi har vært ute og gått...
Dagens antrekk stod vel i stil til jobben som skulle gjøres...
Ha en fin kveld!!

Linda sa...

Hei Laila.
Jeg må bare beklage for at jeg ikke svarte på spørsmålet om denne Linda som var med i din trekning var meg, men det var det ikke ;O)
Jeg bruker bestandig å gå tilbake til de som hilser på meg, men noen ganger går det litt i surr ;O)
Den vaskekjerringa lignet på meg i aksjon!
Fin blogg du har!....
Kommer gjerne tilbake hit!
Blir imponert over alt det flotte du har i hagen din!
Hagen vår har ikke blitt prioritert de 2 årene vi har bodd her, men det blir ettervært...
Nå skal jeg snuse videre her.

Hei då...
Linda

Frida,s side sa...

ikke bare du som har problemer , eneste jeg ikke får svart via mobil ..du hadde fin side ...lekker var den..det med røyting vet jeg mye om men her er det 3 katter ...takk for hyggelig melding