Koselig om du vil følge meg.

onsdag 27. mai 2009

NOE ER UFORANDERLIG

Da min sønn var her i går hadde han med seg en del bilder , som han lastet inn til meg. Der var det bilde av en liten fugl. Han fortalte meg at denne hadde de hatt hos seg etter han fløy i ruten deres. Den ble værende hos dem til den var frisk nok. Fikk meg til å tenke på barndommen hans, Det var stadig fugler og fuglunger som måtte hjelpes. En gang var han på vei til å ta egg fra ett rede fordi han var overbevist om at fuglemammaen ikke kom tilbake.Så ble han eldre og fikk blandt annet interesse for jakt. På en av sine turer fant han en skadet fugl, glemt var hele andejakten . Den skadede fuglen måtte til veterinær.
I dag er han en voksen mann på godt over førti,og far til de to barna lengre nede. Men fremdeles er det små fugler og dyr som skal hjelpes. Så godt at noe ikke forandrer seg.
Bildet over er av fuglen som ble hjulpet denne gangen.

3 kommentarer:

Marie sa...

Eit menneske som har omtanke for fuglar og dyr har omtanke for menneske også :)

hverdagsgodteri sa...

Jeg blir så glad når jeg hører om mennesker som har stor omtanke for dyra! Sånne mennesker trenger vi flere av! Så skjønn en liten fugl han hjalp. :)

Brit sa...

Så nydelig en liten fugl! Sønnen din er nok en ordentlig dyrevenn, han!
Jeg husker at jeg som barn fant en fugleunge en gang. Tok den med hjem, det skulle jeg nok ikke gjort. Den ble sluppet fri, men vet ikke hvordan det gikk med den.....