Koselig om du vil følge meg.

lørdag 2. mai 2009

Er det ikke rart.

Jeg fikk en tullete komentar av min ene sønn i dag . Han liker å terge moren litt. Så begynte jeg å tenke over dette, og egentlig så er det vel slik for oss alle , vi liker anerkjennelse , Vi blir glade for noen gode ord og dette gjelder jo like mye i det daglige. Gi en koselig komentar til din nabo , et lite smil til en fremmed. Vær positiv i stedet for negativ. To hyggelige komentarer fikk jeg i dag ,og det gjorde i alle fall meg glad. Jo da det er mange blomsterbilder hos meg . Jeg elsker alt som spirer og gror. Så nå er det bare å vente på rosene og lavendelen skal komme fram, imellom tiden vil jeg dele noen bilder fra i fjor . Dersom ikke noe annet er nevnt så er bildene tatt av meg .Her kommer et lite knippe bilder fra sommeren i fjor. Så kan man håpe på at det blir like vakkert i år og .

Nå er det vel på tide å finne sengen ,så godnatt til dere fra Laila og en liten sovende Trixie Bell

4 kommentarer:

Lille meg sa...

HEI! Tusen takk for besøket på bloggen min!
Jeg synes det er veldig hyggelig med nye bekjentskaper her.
Jeg er helt sikker på at du får dette til!
Alle er vi nybegynnere når vi starter.
Ønsker deg ei god uke!:)

naturglede sa...

Takk for hyggelig kommentar inne hos meg. Jeg ble nysgjerrig på hvem du var, så her er jeg. Nydelige bilder som gjør at jeg gleder meg enda mer til sommeren. Ønsker deg en fortreffelig uke.

miss marple sa...

Hei Laila! tusen takk for hyggelig kommentar inne hos meg! Som du ser er jeg også fersk her i bloggeland-både moro og litt skummelt...
Bloggen din er veldig koselig med mange underfundige tanker-besøker deg nok igjen.
Ha en riktig god dag!!

Jorids BestemorBlogg. sa...

Veldig flotte bilder og den søteste rosen er nok den som har det fine navnet Trixie Bell.