Koselig om du vil følge meg.

mandag 18. mai 2009

En fantastisk 17 mai helg over. God mat og besøk av barn og barnebarn.Det var jo et strålende vær , bortsett fra sterk vind som setter en stopper for meg når det gjelder . Men i går var jeg sta og skulle selvfølgelig ut. Resultatet ble at jeg har tilbrakt dagen i sengen med kraftig feber. Men trøsten var at jeg hadde selskap av Trixie Bell. Vi har sovet i mange timer begge to. Hadde tenkt meg ut for å ta noen bilder i dag , men det ble det ikke noe av , Så det blir bilder jeg har tatt tidligere.Det er noen som har registrert at jeg har mye bilder av blomster ,ja jeg er veldig glad i blomster. I følge mine barn så er jeg så sprø at dersom valget sto mellom å kjøpe mat eller planter til hagen så hadde det blitt planter.
Er det ikke flott med regndråper på en rose

VAKRE SMÅROSER

HVITE PRESTEKRAGER

EN BIE PÅ EN MARGERITT

Dersom du trykker på bildet blir det større. Ha en blomstrende uke

11 kommentarer:

Besta sa...

Takk for koselig kommentar. Håper du blir frisk igjen snart.. Det var noen nydelig blomster bilder, håper snart det spretter opp noen flere i hagen.
Ha en fin uke.
Klem Marilyn

Tovepia sa...

Nydelige blomster og bilder du har her! Håper formen er bedre. Enig med deg, blomster er herlig, sjelebot å plante å se det gror;) Riktig god bedring til deg. Kommer gjerne på besøk igjen;)

Hespe sa...

Tusen takk for koselig 17. mai hilsen. På grunn av besøk og diverse forberedelser til feiringene, kom jeg meg dessverre ikke rundt for å ønske dere en flott nasjonaldag.... Høres ut som du hadde en fin dag i går, men så kjedelig da, at kald vårtrekk "slo deg ut" i dag...

Her i Oslo hadde vi en fantastisk flott dag. Min søster fikk en fin feiring! Spesielt satte hun stor pris på at mamma og pappa "poppet" opp da vi sprettet chamagnen i vakker vårsol på verandaen...

Ønsker deg en god uke videre!

Klem fra Hildegunn

Malys krok sa...

Tusen takk for koselig kommentar hos meg! Jeg har sett på bloggen din nå, og sett mye fint innen hagevekser. Har og sett en mann og en sjarmerende lite hund. skjønner godt at du har en hjertevenn i Trixie Bell. Sånn er det med vår Emma, hun blir familiens midtpunkt. Håper du blir fortere frisk enn jeg, som enda må holde meg i hus i godværet. Jeg vil gjerne legge deg til på min bloggliste og. Ha en bra dag og god bedring. Klem fra Margit.

Trollkåno sa...

Nydelege blomar du viser......synd med feber, då.
Riktig god bedring!!

Brit sa...

Nydelige blomster! Men si meg, blomstrer rosene allerede hos deg? Det blir nok en stund ennå før de kommer her.....
Det var trist at du er blitt syk! Håper du blir fort frisk igjen!
Ønsker deg god bedring og en fin dag! :-)

Laila sa...

Nei da Britt rosene blomstrer ikke enda.
Jeg brukte bilder jeg tok i fjor.

irina /Alex sa...

Uff !! Håper du blir bra snart!!
Så fint at 17 mai helge var kos for deg kjære venn !!
Er veldig sliten for tiden så skal legge meg !!

Goklem fra vennendin fra trøndelag

Monsei sa...

Hei Laila,
og tusen takk for hyggelig hilsen på bloggen min. Og takk for fine kommentarer om plantene mine:-) Jeg er helt ny her i bloggverden og finner ikke frem til alt med en gang;-) Regner med det kommer etter hvert:-)
Du hadde selv mange fine plantebilder!! Ja, jeg elsker blomster og planter. Ikke alltid det er vellykket det jeg putler med men det ser ut til at jeg glemmer det fort;o))
Ha en fin kveld!

hvorfor ikke... sa...

Jeg forstår deg godt...Det er jo så morro å være med, og særlig for deg som har barnebarn også!(jeg har ingen, enda - men gleder meg til den tiden)Noen ganger velger man å heller ta det som kommer dagen derpå...

Masse vakre blomster du har, Laila, trenger ikke å ta nye bilder du;)

Takk for gode ønsker:) Det ble rolig feiring av dagen hjemme. Eneste toget jeg så var hanen, hønene, kanin og katten i fin marsj, hehe... hanen gol noe i nærheten av hurra, hehe!

og været var helt aldeles deilig her også, det gjør mye!

Håper feberen gir seg og at morgendagen vil bringe deg noe godt;)
Smil Torunn

brithelen sa...

hei, fine blomsterbilder du har. Bra å se at vi er flere som er litt blomstergal :-) Blomster og mat er viktige saker..